Hotel

Upoznajte Conte

Conte je hotel sa četiri zvjezdice smješten u srcu starog grada Perasta. Sastoji se od pet kamenih palata izgrađenih u baroknom stilu, sa veličanstvenim pogledom na more i strme planine ovog UNESCO zaštićenog područja. Centralna hotelska palata se nalazi na glavnom peraškom trgu i u njoj se nalaze recepcija i restoran. Preostale četiri palate se nalaze na različitim lokacijama u Perastu i udaljene su nekoliko stotina metara od recepcije. Poziciju svih hotelskih palata možete vidjeti OVDJE
Hotel Conte nudi izbor od 11 porodičnih apartmana za 4+ osoba i 28 dvokrevetnih soba koje se nalaze u pomenutim palatama. Centralnu palatu karakteriše življi i dinamičniji ambijent, dok aneks palate raspolažu sa većim stepenom intime i posjeduju private ulaze, privatna dvorišta, kuhinje, bazen i otvoreni đakuzi.
Našim gostima nudimo veliki broj dodatnih sadržaja poput transvera od/do aerodroma, transfer brodom do plaža i marina, dnevne izlete do nacionalnih parkova i jedinstveno gastronomsko iskustvo upareno sa probranim vinima iz regiona i svijeta.

Prikaži više

Otkrijte

Spoj tradicije i modernosti

Vijekovi svjedoče o tome da Perast ne prestaje da privlači putnike, umjetnike i stvaraoce, a Conte je tu da zajedno stvaramo trenutke za pamćenje!

Pogledajte naše apartmane!

Pogledajte

Hotelska politika

Otkazivanje & Avansna uplata

Ukoliko rezervišete manje od 5 soba/apartmana ili manje od 10 noćenja, nije potrebna avansna uplata. Rezervacija se može besplatno otkazati do 7 dana od datuma dolaska. Ukoliko se otkaže kasnije ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

50% avansne uplate je potrebno priliko rezervacije 5 ili više soba/apartmana ili 10 ili više noćenja. Avansna uplata je nepovratna, osim u slučaju vise sile (elementarne nepogode, pandemijsko zatvaranje, ratovi) kada se vraća ukupan iznos avansa. Preostali iznos se plaća u objektu.

Prijava

Nakon 14:30h. Molimo pozovite recepciju da vam pomogne oko prevoza od parkinga do hotela.

Doručak

08:00-10:30h. Ukoliko se najavi dan ranije, doručak može biti poslužen i za ponijeti.

Odjava

Do 11:30h

Parking

Parking je besplatan van sezone od 01. novembra do 01. maja. Tokom letnje sezone možete parkirati svoj automobil na privatnim parkiralištima na ulazima u grad za 12 EUR po danu.

Politika za djecu

Djeca svih uzrasta su dobrodošla. Nema doplate za djecu. Dječiji krevetići su dostupni ali se moraju rezervisati unaprijed

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su dozvoljeni u nekim sobama i apartmanima. Molimo kontaktirajte recepciju za više informacija.

Besplatno pristanište za naše goste

Čamci do 10m dužine mogu koristiti naš vez besplatno. Rezervacija na telefon +382 67 257 387 Za plovila dužine preko 10m možete platiti vez neposredno uz naš restoran. Plaćanje na licu mjesta.

Informacije o parkingu

U stari grad Perast nije moguće ući vozilom u periodu od maja do oktobra. Predlažemo da parkirate svoje vozilo na parkingu na ulazima u grad (naplaćuje se 12 EUR dnevno) i da prošetate do recepcije hotela ili nas pozovete da dođemo po Vas električnim vozilom. Kontakt tel: +382 67 257 387