Restoran

Autentično crnogorsko
iskustvo

Ukusi koji se pamte, u srcu UNESCO zaštićenog gradića, opuštajući pogled na peraška ostrva i kontrast mora i planina, posebna energija u ambijentu očuvane barokne arhitekture.

Tradicionalna kuhinja

Oživljavamo stare crnogorske recepte uz kreativno rafiniranje ukusa i prezentacije. Koristimo svježe lokalne namirnice, a u ponudi imamo i ekskluzivne namirnice poput crvenog gambora iz Albanije, kamenica iz Malog stona i kvarnerskih škampa.

Jedinstveni ambijent
Starog Grada

Kroz istoriju, mnogi narodi su pokušavali da osvoje Perast, počev od Vizantijskog carstva, mletačkih, francuskih pa do austrijskih osvajača. Svako je za sobom ostavio trag na ovom mjestu, a uticaj različitih kultura se može primjetiti na svakom ćošku ovog kapetanskog gradića.

Naša vinska priča

Vino je simbol hedonizma i prefinjenosti, dugovječnosti i važnosti tradicije i kvaliteta. Gastronomski ugođaj upotpunjujemo uparivanjem jela sa lokalnim, regionanim i vinima iz cijelog svijeta, od kojih su mnoga dostupna na čašu.

Rezervaciju možete izvršiti na broj telefona 067 257 387 ili na email info@hotelconte.me

Besplatno pristanište za naše goste

Čamci do 10m dužine mogu koristiti naš vez besplatno. Rezervacija na telefon +382 67 257 387 Za plovila dužine preko 10m možete platiti vez neposredno uz naš restoran. Plaćanje na licu mjesta.

Informacije o parkingu

U stari grad Perast nije moguće ući vozilom u periodu od maja do oktobra. Predlažemo da parkirate svoje vozilo na parkingu na ulazima u grad (naplaćuje se 6 EUR za 12 časova) i da prošetate do restorana. Zavisno od raspoloživosti, možemo i mi doći po vas električnim vozilom.